Belvedérè

De naam van het pand is Belvédère, wat betekent: ‘mooi uitzicht’. In dit pand is het hoofdkantoor van de Bossche kopieer- en printconcern Ricoh gevestigd. Het pand van 11.000 vierkante meter heeft in totaal elf verdiepingen.
Plaats Den Bosch
Aantal parkeerplaatsen 350
Thema's Slagboom met kaartlezer
Opdrachtgever Bouwgroep Moonen
Datum oplevering 2014
Bijzonderheden aantal parkeerplaatsen: 350

Projectomschrijving

Het systeem bestaat uit vier slagbomen en twee kaartlezer zuilen die aan beide zijde bediend kunnen worden. Hierdoor hebben parkeerlaag -1 en parkeerlaag -2 beide een gescheiden in- uitrit. Tevens zijn er twee brede schuifpoorten geplaatst die dienen als nachtafsluiting. Naar aanleiding van de aanduiding op het matrixbord bepaald de gebruiker of hij zich opsteld voor -1 of -2. Het voertuig zal zich opstellen op de meld (in) lus waarbij de gebruiker zijn toegangskaart aanbiedt. Na goedkeuring van de kaart zal de slagboom openen en kan het voertuig passeren. Bezoekers kunnen gebruikmaken van het intercomsysteem.

Bij het  uitrijden zullen vaste gebruikers zich uitmelden middels de toegangskaart, bezoekers kunnen het pand verlaten door het werpen van een uitrijd munt in de zuil. 

Er wordt een telling bijgehouden van de ingereden gebruikers en bezoekers per parkeerlaag.

Het systeem is in opdracht van de opdrachtgever volledig voorbereidt voor een tweede huurder van het pand.

Meer informatie?

Mail ons
079 - 890 06 50