Over Ons

Schmit Parking Solutions B.V. is een zelfstandige leverancier en dienstverlener op het gebied van toegangssystemen.

Waarom (we dit doen)?

Wij geloven in plezierig werken, immers een groot deel van ons leven besteden we aan werk en dat willen wij zo aangenaam mogelijk doen.

Vanuit deze grondhouding realiseren wij mooie projecten en langdurige relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers.

De afgelopen jaren hebben we met passie en inzet ruim 1000 projecten projecten gerealiseerd en daar zijn wij trots op.

Hoe we dat doen?

Wij zijn altijd op zoek naar ‘hoe kan het beter’. Kwaliteitsverbeteringen vinden plaats in onze interne processen, producten en dienstverlening. Met minder nemen wij geen genoegen.

Door onze kennis van de technologie en de markt zijn wij in staat de beste producten te selecteren. In combinatie met de door ons zelf ontwikkelde software zijn wij in staat om innovatieve parkeeroplossingen te ontwikkelen en te introduceren die inspelen op de nieuwste trends.

Wij werken graag samen en bouwen voort op langdurige relaties met onze klanten en leveranciers. Deze samenwerking is ook de motor van onze innovaties.

Klanttevredenheid en focus vinden wij heel belangrijk. Hierdoor groeien we elke dag.

Wat we doen?

Wij bieden al ruim 25 jaar innovatieve parkeeroplossingen voor woon-, werk- en  recreatieomgevingen waarbij gebruiksgemak, beveiliging en toegangsbeheer een belangrijke rol spelen in Nederland.

Hiervoor combineren wij bestaande producten zoals mechanische afsluitingen, selectieve toegangsverlening en beveiliging tot een totaaloplossing en onderhouden deze gedurende de gehele levenscyclus.

Wij houden rekening met milieu en leefomgeving en streven continu naar verbetering van onze kwaliteit.