Parkeergeleiding

De All-in-One Solution die parkeerbegeleiding en parkeerplaatsbewaking mogelijk maakt.

De op camera gebaseerde Spot Control units detecteren of een parkeerplaats vrij of bezet is. De unit wordt in het midden van de rijbaan gemonteerd zodat een aankomend voertuig goed zicht heeft op de kleur van de LED. Een groene LED betekent dat er nog minstens één parkeerplaats vrij is. De spot control sensoren zijn in 2 varianten beschikbaar. Één uitvoering bewaakt 2 naast elkaar gelegen parkeerplaatsen en de andere uitvoering bewaakt 4 parkeerplaatsen.

(2 parkeerplaatsen aan beide zijden van de rijbaan)

Optioneel kan ook het kenteken van de geparkeerde voertuigen worden gelezen hiermee kan een "find your car" functie worden gerealiseerd. Bij locaties waar er betaald wordt kan ook tatrief differtiatie worden toegepast op basis van het kenteken. 

Ook optioneel maken de units video opnamen op basis van motion detection. De opnamewordt gestart bj het in en uitrijden van het voertuig of persoonsbewegingen rondom het geparkeerde voertuig.

Via de gebruiksvriendelijke web-based interface zijn alle units makkelijk te beheren en de beelden eenvoudig op te roepen, ook is er statistische informatie beschikbaar over de bezetting per parkeerplaats.

Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om de de parkeergarage in te delen om de bezoekers eenvoudiger bij de parkeerplek te brengen. Zo kan op elke sensor uit een van de 16 miljoen RGB-LED kleuren worden gekozen, een bepaalde status toegewezen worden zoals beschikbaar, bezet, gehandicapten, VIP-klanten, gereserveerd etc.

Bekijk ook ons filmpje over de spot control op YouTube:

MEER WETEN OVER SPOT CONTROL UNIT VOOR ÚW SITUATIE?

neem contact op met Schmit Parking Solutions B.V. voor meer informatie.

 

Spotcontrol Unit

Spot Control unit voor de bewaking van vier parkeerplaatsen

Knipsel2

Display met vrije plaatsen