Service & Onderhoud

Voor Schmit Parking Solutions B.V. houdt het niet op na de levering, dan begint het pas. Immers u wilt gedurende de gehele levensduur van de geleverde systemen een optimale bedrijfsvoering.

Om dat te kunnen garanderen beschikken wij over een eigen service- en onderhoudsdienst, die 24 uur per dag operationeel is. Middels de diverse beschikbare contractvormen kunnen afspraken gemaakt worden over responstijden en serviceperiodes.Tevens maken wij gebruik van specialistische partners.

Door onze ver doorgevoerde automatisering kunnen wij een efficiënte en snelle service verlenen. Onze technici zijn bijvoorbeeld allen voorzien van tablets waarop zij de meldingen kunnen ontvangen en afhandelen.

Voor uitvoering van service- en onderhoudswerkzaamheden wordt ervaren en deskundig personeel ingezet. Zij maken gebruik van digitale checklijsten om er voor te zorgen dat alle belangrijke punten worden gecontroleerd.

Schmit heeft meer dan 800 locaties in Nederland in onderhoud.

Meer weten over onze service- en onderhoudsmogelijkheden voor úw situatie? Neem contact op met Schmit Parking Solutions B.V. voor meer informatie.

schmit-service-6534.jpg

24/7 Service