Sectionaal- en roldeuren

Uw parkeergelegenheid veilig afsluiten en tegelijkertijd zoveel mogelijk ruimte besparen? Dat kan met sectionaal- en roldeuren die naar boven openen en volledig afsluiten tegen een betaalbare prijs.

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur isoleert, is veilig en biedt optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit vier of meerdere horizontale panelen, die aan de binnenkant zijn verbonden door scharnieren. Een uitgebalanceerd bewegingsmechanisme zorgt er voor dat de deur moeiteloos opent en sluit: de panelen schuiven horizontaal langs het plafond het pand binnen. Hierdoor is er geen extra ruimte nodig. 

Roldeuren

Voor grotere afmetingen van de buitenopening is een roldeur geschikt. Roldeuren zijn inbraakwerend en hebben een mooi design. De rolluiken bestaan uit in elkaar geschoven rolluikprofielen. Ze hebben een motor op de oprol-as die de rol bij het openen laat draaien, waardoor het pantser zich oprolt. 

Alle sectionaaldeuren, rolluiken en roldeuren zijn in diverse materialen en RAL-kleuren leverbaar. Daarnaast hebben de deuren diverse aanvullende toepassingen zoals loopdeuren en verschillende soorten bedieningen.

MEER WETEN OVER ROLDEUREN VOOR ÚW SITUATIE?

Neem contact op met Schmit Parking Solutions B.V. voor meer informatie.

roldeuren

Sectionaal en roldeuren