Onze producten

Parkeerruimte is niet overal in voldoende mate aanwezig. Eigenaren van parkeerterreinen ondervinden dan ook dat hun parkeergelegenheid wordt gebruikt door "vreemdparkeerders". Het resultaat hiervan is dan dat er te weinig parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor klanten, medewerkers en / of bewoners.

Het afsluiten van de parkeerlocatie kan op verschillende manieren plaats vinden. 

Speedgates worden vaak toegepast bij ondergrondse parkeergarages en industrie terreinen. Deze openen en sluiten zeer snel en hebben als voordeel dat er naast ongewenste voertuigen ook geen ongewenste personen de garage kunnen betreden.

Slagbomen worden vaak toegepast bij buitenlocaties en zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Naast speedgates en slagbomen kunnen ook roldeuren, schuifhekken en verzinkbare palen worden toegepast.

Om bovengenoemde afsluitingen aan te kunnen sturen is er een vorm van toegangscontrole nodig. De volgende toegangsmiddelen worden vaak ingezet: handzenders, paslezers, kentekenherkenning, pincode tableaus , QR code en 06 nummer.

Schmit heeft meer dan 800 projecten voorzien van een afsluiting met een toegangscontrole systeem en adviseert u graag over wat het beste past bij uw locatie en behoefte.

Deze projecten zijn: appartementencomplexen, kantoorlocaties, winkelgebieden, restaurants, hotels en bedrijventerreinen. 

schmit 1778

Fysiek toegang verlenen